Menu
EUR

CITY-Fietsenrekken MAGNIS

Robuuste CITY-fietsenrek MAGNIS met M-vormige beugels, geschikt voor 64 mm banden. Beschermt velgen en schijfremmen, ruimtebesparend en uitbreidbaar. Eenvoudige montage.

2 Producten
Toon:
CITY Fietsenrek met beugels MAGNIS voor 2 fietsen
CITY
Fietsenrek met beugels MAGNIS voor 2 fietsen
De CITY-fietsenstandaard MAGNIS, gemaakt van verzinkt staal, beschermt velgen, a...
€--,-- €--,--
CITY Fietsenrek met beugels MAGNIS  voor 3 fietsen
CITY
Fietsenrek met beugels MAGNIS voor 3 fietsen
De CITY-fietsenstandaard MAGNIS, gemaakt van verzinkt staal, beschermt velgen, a...
€--,-- €--,--
Toon 1 - 2 van 2
CITY-Fietsenrekken MAGNIS

CITY-fietsenrek MAGNIS

De CITY-fietsenrek MAGNIS is vervaardigd uit vuurverzinkt staal en beschikt over speciale M-vormige instelbare beugels, ontworpen om de velgen, assen en met name de schijfremmen van fietsen te beschermen.

Kenmerken:

  • Bescherming: De M-vormige beugels bieden optimale bescherming voor velgen, assen en schijfremmen, waardoor uw fiets veilig en onbeschadigd blijft.
  • Gebruiksgemak: Ideaal voor locaties waar fietsen snel, eenvoudig en veilig moeten worden geparkeerd, zoals voor winkels of artsenpraktijken.
  • Compatibiliteit: Geschikt voor de meeste mountainbikes en fietsen met een bandbreedte tot 64 mm.
  • Ruimtebesparend: Dankzij de mogelijkheid van hoogteverschil of dubbelzijdig parkeren wordt de beschikbare ruimte uiterst efficiënt benut.
  • Diepte: Enkelzijdig parkeren vereist een diepte van ongeveer 1.850 mm; dubbelzijdig parkeren vereist een diepte van ongeveer 3.200 mm.
  • Uitbreidbaar: Voorbereid voor doorlopende montage, wat verdere uitbreiding eenvoudig maakt.
  • Levering: Wordt geleverd in gedemonteerde staat met al het benodigde montagemateriaal en een gedetailleerde handleiding.

Beschrijving:

De CITY-fietsenrek MAGNIS biedt een flexibele en duurzame oplossing voor het veilig parkeren van fietsen op diverse locaties. Door het gebruik van vuurverzinkt staal is het rek weerbestendig en duurzaam. De unieke M-vormige beugels zijn speciaal ontworpen om de kwetsbare onderdelen van de fiets, zoals velgen en schijfremmen, optimaal te beschermen.

Het MAGNIS-rek is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen, waarbij snel en eenvoudig parkeren een vereiste is. Dankzij de mogelijkheid om fietsen op verschillende hoogtes of dubbelzijdig te plaatsen, wordt de beschikbare ruimte maximaal benut. Dit maakt het rek perfect voor plaatsen met beperkte ruimte.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Bankoverschrijving Factuur
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!